Vi tror på Nouchres, vår prövare.

Idag har jag och Cis/Nouchres grundat en sekt/religion. Den heter Nouchres och går ut på att prövas, "den som förstör skogen, inte lyssnar, tar för mycket. Bara vill tjäna silver och guld måste prövas" osv. Om du vill gå med i Nouchres måste du först söka och sen om tycker att kanske just du platsar, så får du komma på prövning. Alla som kommer in får namnet Nouchres, detta sker automatiskt.

Sök genom att skicka ett mail till mig på facebook där det står varför just du ska vara med. Vi hör av oss så snabbt vi kan.

men va


gillar du inte äldre

fett skent

Medan mina vänner är ute och köper mat så stannar jag hemma hos gustaf och ska laga pasta för jag har inte råd att köpa mat. Det är ganska synd om mig faktiskt. Jag har bara typ 5.37 kr.... :/ Annars leker livet fett hårt.



Flizan är här 2!!


Flizan är här!!


och cissi fast hon har alltid vait här.

<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting

Jag har börjat vakna sjukt tidigt varje morgon, och då menar jag sjuukt tidigt. Varför? Jag vet inte! Mitt undermedvetna vill nog fånga dagen, carpe diem osvosvosvosv.
Påsklov alltså. Jag har hittills gjort inte så mycket, och det kommer nog förbli. Men på torsdag kommer Flizibaby hit och det äger för vi ska tillreda sjukt mycket. Kalas.

älskar mig själv

det är gott med lördagsgodis men synd att det tar slut

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0